Qui som?

GPS, Educació

Som un Servei d’Orientació i d’acompanyament Pedagògic que promou accions educatives en el seu treball amb les persones. Aquest treball permet trobar solucions en les diferents situacions i processos de decisió, construint els camins subjectius de cadascú.

Som un equip de professionals amb més de 25 anys d’experiència en l’àmbit educatiu i  l’orientació en les decisions. Dedicat al treball amb les persones i a la investigació amb visió crítica sobre els processos educatius.

Naixem com un projecte pedagògic amb una mirada alternativa sobre el que fa a la possibilitat d’aprendre, de decidir, de poder construir noves respostes i noves possibilitats.

Davant de situacions de desorientació, bloqueig i incertesa, GPS Educació, vol ser un lloc on acollir l’altre, en un espai i en un temps concrets tenint en compte la seva particularitat, la seva paraula per construir respostes.

La nostra trajectòria aporta una amplia experiència en l’àmbit pedagògic i psicoanalítc. Com equip d’experts formem part d’associacions i equips professionals amb els que participem i col·laborem:

Diputació de Barcelona dins de l’àmbit “Eduquem en família”, realitzant tallers que s’inclouen en les activitats de suport a la funció educativa de les famílies.

FAPAC, realitzant tallers per a mares i mares dins les activitats desenvolupades.

Col·legi de Pedagogs de Catalunya COPEC.

Col.legi d’Educadores i Educadors Socials de Catalunya.

Grup d’investigació de psicoanàlisi i pedagogia de l’Institut del Camp Freudià de la Sessió Clínica de Barcelona.

Grup d’investigació d’ “El niño y el adolescente en el discurso analítico” de l’Institut del Camp Freudià de la Sessió Clínica de Barcelona.

Grup de treball psicoanlític del Garraf adscrit a l’ l’Institut del Camp Freudià de la Sessió Clínica de Barcelona.

Com a professionals donem comptes de la nostra pràcitica de manera continuada:

Grup de treball pedagògic GPS, Educació.

Supervisió pedagògica a centres Educatius.

Assessorament pedagògic,  participant en la Comissió de Validació del   Projecte del  Consell Comarcal d’Osona : “Orientació per decidir” en l’ESO.   


Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s